Sponsoren

Fonds 1818

Fonds 1818 steunt en stimuleert verenigingen, stichtingen en informele jongerengroepen bij het uitvoeren van maatschappelijke projecten. Dit gebeurt met geld en met kennis.
De projecten bestrijken een breed terrein: cultuur, educatie, kunst, milieu, natuur, sport, zorg en welzijn. Zoals festivals, moeder-kindcentra, voorstellingen op scholen, of de inrichting van een locatie.

Gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag verstrekt ons een activiteitensubsidie. Deze subsidie is bedoeld voor ideeën op het gebied van participatie, leefbaarheid, welzijn, jeugd en cultuur.

Firat Supermarkten BV

Firat supermarkten, gevestigd aan de Weimarstraat in Den Haag, geeft ons elk jaar een korting op een hapje en drankje voor de vrijwilligers.

Albert Heijn

De filialen Weimarstraat, FahrenheitstraatValkenboslaan en Elandstraat (AH XL) in Den Haag, schenken ons elk jaar weer producten voor het festival.

Brand

Naast het gewone bier, willen we ook alcoholvrij kunnen bieden, maar dan wel met stijl. Gelukkig is Biermerk Brand zo aardig om ons de Brand Weizen Alcoholvrij te geven.

Koenders Makelaardij

Door de sponsoring van Koenders Makelaardij kan het festival weer beter mooier worden.

Equinix

En ook door de donatie van Equinix kan het festival weer beter mooier worden.

HEMA

Het filiaal van de HEMA aan de Grote Marktstraat heeft materiaal verstrekt om de Smoothiebar weer tot een succes te maken.

Het Haags Bloemenhuis

De lieve mensen van Het Haags Bloemenhuis hebben niet alleen mooie bloemen gedoneerd, maar ze ook nog geschikt in de vaasjes!