17.00 uur Reinier van Delden
17.30 uur AQUARIUM
18.45 uur Matt Watts trio
20.00 uur EUT
21.15 uur Maask
22.30 uur 45ACIDBABIES
23.30 uur Aad vd Wuppert (dj)


16.00 uur 
Ranja en pannenkoeken!

We trappen af met overheerlijke pannenkoeken en ranja voor de kidz.


 

17.00 uur 
Reinier van Delden, poëzie

Reinier schrijft unieke gedichten op eigen wijze. Hij observeert en beschrijft, probeert dicht bij zichzelf te blijven maar raakt zichzelf ook wel eens kwijt. Hij zwoegt, hij zweet en valt zo nu en dan. Maar gaandeweg komt hij waar hij wezen wil, en dat is bij u, de luisteraar!

 

17.30 uur 
AQUARIUM

AQUARIUM bestaat uit Anneroos Schoeman (21) en Maartje Duivenvoorden (22). Met twee gitaren en hun stemmen proberen zij een kunstwerkje van harmonieuze klanken te maken. AQUARIUM is een verrassende, muzikale combinatie: beiden maken eigen liedjes en sinds twee maanden hebben zij een bron van inspiratie in elkaar gevonden. Door veel te luisteren naar o.a. Bon Iver, Asgeir, Eefje de Visser, Laura Marling en Sufjan Stevens hebben zij hun eigen stijl van liedjes maken ontwikkeld.

 

18.45 uur 
Matt Watts trio

Matt Watts is een in België residerende Amerikaanse singer-songwriter. Op 17 februari 2017 verscheen bij Starman Records zijn nieuwe album (op cd en vinyl).De nieuwe plaat voor kwam tot stand na een nauwe samenwerking met bassist en producer Nicolas Rombouts (ex-Dez Mona, Guido Belcanto, Stanton, …). Het album heet ‘How Different It was When You Were There’. Matt Watts (1987) werd geboren in Philadelphia in de VS. Hij nam op z’n 15de zijn eerste songs op aan de oevers van de Missouri-rivier in Montana en tourde als jeugdige troubadour uitgebreid in de North West van de VS. Sinds zijn aankomst in Antwerpen op 19-jarige leeftijd is hij uitgegroeid tot een volwaardige singer-songwriter die diepgaand respect voor de folktraditie bundelt met eigentijdse invloeden.

 

20.00 uur 
EUT

EUT staat niet voor Ethiopisch Ultramarijn Transport. Waar ze wel voor staan is lak aan compromissen en excuses voor volwassenen om het kind in zich volledig loos te laten gaan. EUT combineert een Zweeds talent voor melodie met een Duits gevoel voor ritme, Franse flair en Brits bravoure. Het maakt Postpop. Het knalt en is catchy. De eerste single ‘Dusty Old Me’ is net een paar maanden uit en de debuut langspeelplaat wordt begin 2018 verwacht. Kijk uit voor dikke beats en mooie melodieën, catchy popsongs in een dwangbuis over jeugdigheid en volwassen worden. EUT staat ook niet voor Europees Usurperend Traktaat, maar het rijmt wel op leut en dan is meteen ook de live ervaring even voor je samengevat. Hoera voor de 90s!


https://youtu.be/hibVa1bF6ag
 

21.15 uur 
MAASK

Maask is een echte live performer, dé vocalist/loopstation act van nu. In zijn solo-optreden maakt hij gebruik van zijn eigen stem en een aangepaste 8-track loopstation om in een split-second dansproducties te maken. Hij neemt je mee op reis van Noisia geïnspireerde drum & bass naar Major Lazeristic dancehall naar Whitney Houston ballads en terug naar Jazzy Ska. Hij probeert zijn publiek te ontwrichten door met de clichés en gewoontes van de pop- en dansscène te spelen.
In de afgelopen 2 jaar speelde Maask op meer dan 400 podia, op bijna ieder Nederlands festival maar ook in Duitsland, België, Polen en Schotland. In 2015 begon hij aan zijn EP te werken met producer Joeri Jager (Playground Zer0) en werd in 2006 uitgebracht. 

22.30 uur 
45ACIDBABIES

45ACIDBABIES, een vuig, hard, ruig, stelletje jonge honden uit Utrecht. Met hun lekkere garage-electro-punkpop hebben ze al door heel Nederland venues in de fik gezet! De bandstaat garant voor een dikke energieke live ervaring. Giorgio die met rammelaars de trommels bespeeld, Daniël die met zijn kinderarmpje de laagste snaren beroerd, Marnix die met zijn snerpende gitaarsounds hele crèches laat janken en Sophia met haar babydemonenzang!
Ze zijn jong, rauw, onaangepast en veel te moeilijk te typeren. Invloeden van Die Antwoord,
Sleigh Bells en The Kills, probeer daar maar eens kaas van te maken. Maar 45ACIDBABIES
doet het – en goed ook.
Hun optredens beschrijven ze zelf als volgt: eigenlijk veranderen we op het podium in vier rellende pubers die het klaslokaal overnemen. 3voor12 omschreef een van hun shows als volgt: ‘…aan dit rauwe aliengeluid ontkom je niet. 45ACIDBABIES grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los’. 

23.30 uur 
Aad vd Wuppert (dj)

Aad vd Wuppert is een vaste gast op NotInMyBackyard.
Zijn muziek is gevarieerd, melig, nooit voorspelbaar en uiteindelijk……onweerstaanbaar!