Fonds 1818

Fonds 1818 steunt en stimuleert verenigingen, stichtingen en informele jongerengroepen bij het uitvoeren van maatschappelijke projecten. Dit gebeurt met geld en met kennis.
De projecten bestrijken een breed terrein: cultuur, educatie, kunst, milieu, natuur, sport, zorg en welzijn. Zoals festivals, moeder-kindcentra, voorstellingen op scholen, of de inrichting van een locatie.

Gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag verstrekt ons een activiteitensubsidie. Deze subsidie is bedoeld voor ideeën op het gebied van participatie, leefbaarheid, welzijn, jeugd en cultuur.

Firat Supermarkten BV

Firat supermarkten, gevestigd aan de Weimarstraat in Den Haag, geeft ons elk jaar een korting op een hapje en drankje voor de vrijwilligers.

Jumbo Weimarstraat

Het filiaal aan de Weimarstraat in Den Haag, schenkt ons dit jaar producten voor het festival.

Het Nationaal Theater

Ook Het Nationaal Theater doet mee en sponsort ons festival.

Ief & Ido

Geniet op het nimby van de beste smaken die koffie te bieden heeft. Met de Haagse eigen gebrande koffie van Ief&Ido met bonen van de hoogste kwaliteit.

Lorelei

Het café met het zonnigste terras van het Regentesseplein in Den Haag schijnt met haar sponsoring licht en warmte op het festival.

Hofbrouwers

Ook dit jaar komt het speciaalbier van de Hofbrouwers op het nimby, met een eigen bar!

Stil Dansen

In stilte feesten we door! Stil Dansen levert de silent disco voor de late uurtjes (of misschien wel vroege uurtjes).

Letterhand

Elk jaar wordt het festivalterrein weer opgefleurd door de vele handgeletterde borden en bordjes van Letterhand (Marlis Zimmermann). Ze zetten de puntjes op de ‘i’ van het nimby festival!